Urmăriți-ne https://www.facebook.com/diaztechsrlhttps://www.facebook.com/diazchimsrl/https://www.youtube.com/channel/UCLXb0Zx7N_GwanxGup9iDjg?view_as=subscriber
/
/
Valtra introduce a cincea generație de tractoare.

Valtra introduce a cincea generație de tractoare.

Pentru a marca cea de-a 70-a aniversare, Valtra va fabrica 70 de tractoare special echipate. Aceste modele aniversare sunt disponibile în Seria T (T174e până la T254) și vor fi vândute în întreaga lume.

Modelele aniversare special echipate au o vopsea metalică de culoare roșu intens care amintește de rădăcinile Valtra de acum 70 de ani. Culoarea roșie este evidențiată și în detaliile tractorului, inclusiv în cusătura interiorului din piele și a luminii interioare. Modelul aniversar are jante negre și o insignă Redition Limited din oțel inoxidabil. Pentru fiecare tractor „Redition” limitat vândut în 2021, Valtra va dona câte 500 euro per fiecare tractor pentru o cauză nobilă. Tractoarele Valtra sunt acum la a cincea generație. Noua serie Valtra G a fost prezentată în august 2020 și a fost ales Tractorul Anului 2021.

De asemenea, tocmai a primit prestigiosul Red Dot Design Award 2021 din seria Red Dot: Product Design Award. Aceasta marchează al șaselea premiu Red Dot din istoria Valtra și demonstrează modul în care povestea de succes a mărcii continuă cu tractoarele de ultimă generație a cincea. Seria Valtra G este un mic gigant; un tractor multifuncțional compact care poate fi acționat confortabil în timpul îndeplinirii sarcinilor fără efort. Seria G combină o dimensiune compactă cu agilitate și un design modern. Este, de asemenea, tractorul perfect pentru sarcinile încărcătorului frontal, spune Valtra.

Munca este facilitată de accesul ușor și neobstrucționat la cabină prin trepte de autocurățare, precum și de o cabină confortabilă și spațioasă pentru două persoane cu vizibilitate excelentă în toate direcțiile, inclusiv în sus, datorită unei suprafețe combinate de sticlă de 5,7 metri pătrați. Cabina Valtra G Series are, de asemenea, un alt design premiat sub forma cotierei Valtra SmartTouch. Seria populară Valtra A - de două ori beneficiarul premiului Mașina anului în 2017 și în 2019 - intră, de asemenea, în a cincea generație cu multe funcții noi care au fost solicitate de clienți. Seria de modele cuprinde în continuare șapte modele dintre care puteți alege, toate disponibile ca așa-numitele modele GL, care prezintă o transmisie mecanică ușor de utilizat. Cel mai bine vândut model de 105 și 115 cai putere este, de asemenea, disponibil cu o transmisie Powerhift în patru trepte.

În aceste modele HiTech 4, transmisia este controlată electronic. Toate seriile A vin cu renumita transmisie navetă Valtra, inclusiv frâna de mână integrată. Ca parte a sărbătorilor a 70-a aniversare, Valtra va organiza o petrecere specială online de lansare a 70-a aniversare pe 16 aprilie, unde oaspeții vor avea șansa de a vedea mai multe produse noi pe care Valtra le promite că vor reprezenta cea mai bună experiență de tractor în 2021 și nu numai.
  
 

Valtra introduce a cincea generație de tractoare.

Valtra introduce a cincea generație de tractoare

Valtra introduce a cincea generație de tractoare.

loading ...